Aanbod voor bedrijven

Onze trainingen zijn bijzonder geschikt als aanbod in development programma's, tijdens vitaliteitsweken en als onderdeel van een HRD academie. We denken graag mee over de manier waarop we medewerkers regie kunnen laten nemen en op een leuke en speelse manier aan hun ontwikkeling kunnen laten werken.

Aan deze trainingen van 4 uur kunnen 6 medewerkers deelnemen. Het is niet noodzakelijk dat ze nauw samenwerken of uit eenzelfde team komen. Ons uitgangspunt is het individu en zijn of haar interactie met de ander. De ervaring leert, dat het juist beter werkt wanneer deelnemers elkaar niet zo heel goed kennen.

Uiteraard zijn de trainingen niet 'in company'. 
De paarden zijn het liefst op hun eigen werkplek.
In Honselersdijk.

Thema trainingen

Beteugel je werkstress

Ooit gehoord van freeze, flight of fight? Je ziet het goed bij dieren, maar bij mensen werkt het net zo. Alleen pakt het bij de mens anders uit door onze volle agenda’s en verplichtingen. Het is geen tijdelijke situatie meer, waardoor chronische stress kan ontstaan.

Werkdruk maakt dat we soms bijna permanent op scherp staan en dat is een ongezonde situatie. Dat uit zich in verzuim en ander ineffectief gedrag.

Wie kan de mens beter spiegelen op stressbeleving dan een dier. Met behulp van paarden geven we medewerkers handvatten om stress te beteugelen. 

Deze training gaat over:

  • valkuilen
  • keuzes maken
  • waarden


We laten medewerkers ervaren wat hun stress triggert en leren stress een halt toe te roepen. 


Tarief
€ 1.000,- exclusief BTW

Steviger in het zadel

Op je werk lijkt het niemand echt op te vallen welke successen jij boekt. Je zou zelf wel wat zichtbaarder willen zijn en misschien heb je dat ook wel eens als feedback gekregen. 

Wanneer de medewerker met meer vertrouwen op de voorgrond durft te treden, is hij of zij in staat om meer te bereiken en invloed uit te oefenen op de dingen die belangrijk voor je zijn. Het vergroten van zelfvertrouwen betekent ook dat diegene meer sturing aan zijn of haar loopbaan kan geven en eigen grenzen bewaken.

Deze training gaat over:

  • zelfvertrouwen
  • grenzen stellen
  • kwaliteiten


We laten medewerkers op intuïtieve wijze ontdekken wat hen belemmert en hoe ze met dit inzicht meer regie kunnen nemen.

Tarief
€ 1.000,- exclusief BTW

Inzicht in je eigen PK's

Er is geen ander levend wezen op aarde wat we zo met kracht associëren; het paard. En uit ervaring blijkt dat paarden heel goed spiegelen op gedrag. 

De medewerker gaat in deze training met behulp van paarden op zoek naar eigen kracht. Wat zijn talenten en wat belemmert om talenten in te zetten? We maken op bijzondere wijze inzichtelijk waar iemands' kracht ligt en waar diegene aan kan werken om het talenten meer tot uiting te laten komen. 

Deze training gaat over:

  • talenten
  • ontwikkelpunten
  • drijfveren


Na de training kunnen medewerkers direct met concrete acties aan de slag. We vragen hen namelijk inzichten te koppelen aan het gewenste resultaat en de acties SMART te maken. 

Tarief
€ 1.000,- exclusief BTW

Trainen met impact

Onze trainingen zijn ontwikkeld volgens de IMPACT methodiek. 

Benieuwd naar deze filosofie? Klik op de button hieronder, maak kennis met ons en lees de toelichting over onze aanpak.


Diensten op maat

Voor organisaties denken we mee in passend aanbod rondom thema's als werkdruk, samenwerken, balans, regie nemen en persoonlijke ontwikkeling.

• Startende managers kunnen we een specifiek development-programma bieden.

• Voor specifieke vragen vanuit teams kunnen we op maat gemaakte trainingen vormgeven.

Onze trainingen zijn ontwikkeld volgens de Impact methodiek en staan garant voor een krachtige, verrassende en actieve ervaring.


De voordelen

de medewerker komt los van het werk
met onbekenden voelt de medewerker zich vrijer
issues van afdelingen leiden niet af
geen beïnvloeding door directe collega's
de medewerker durft meer zichzelf te zijn
meer verantwoordelijkheid voor eigen succes